Vezetői testület

Dr. Magyar Gábor

Elnök (2014-)


 Dr. Magyar Gábor a BME Távközlési és Médiainformatika Tanszék vezetője. Több, mint 30 éve oktat a BME-n, számos tantárgyat és tantárgyprogramot fejlesztett ki, vezető szerepet játszott a műszaki informatika / mérnök informatikus képzési programok fejlesztésében. Szakmai érdeklődési területe lefedi az adatelemzést, multimédia tartalomelemzést, az intelligens keresési feladatokat. Jelenleg elnöke a
- Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesületnek (HTE)
- Egyetemközi Távközlési és Informatikai Egyesületnek (ETIK)
- Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesületének (HOUG).
A Mobilitás és Multimédia Klaszter elnökségi tagja.

Pálfy Miklós Gábor

Ügyvezető igazgató (2015-)


A BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék kutató-fejlesztő munkatársa.  Fő szakmai területe K+F+I  és  ipari együttműködésen alapuló projektek vezetése. A szakmai irányítás mellett, a futó projektekben fejlesztőként jelenleg is aktív tagja a BME MediaLab projektjeinek.

2007-ben szerzett M.Sc oklevelet a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán Műszaki informatika szakon.  2007-ben a diplomaszerzés után a BME TMIT MediaLab laborcsoport aktív tagja lett. Számos kutatási és fejlesztési projektben vett részt többek között a Magyar Telekommal és neves magyar középvállalkozásokkal együttműködve.

2015-óta vezeti az ETIK operatív ügyeinek intézését.

Dr. Jüttner Alpár

Vezető testületi tag, ELTE (2009-)


 

Kövécs András

Vezető testületi tag, ArtKlikk (2009-)


 

Laborci Gergely

Vezető testületi tag, 365 Media (2018-)


Korábbi vezető testületi tagok

Dr. Sallai Gyula

Elnök (2005-2014)


 

Dr. Gordos Géza

Elnök (1998-2005)


 

Lukovszki Csaba

Ügyvezető igazgató (2008-2015)


A BME kutató-fejlesztő munkatársa, kutatás-fejlesztéssel, valamint nemzetközi és magyar ipari együttműködésen alapuló projektek szakmai menedzselésével foglalkozik.

1998-ban kapott M.Sc. oklevelet a BME-n Villamosmérnöki Szakon, ahol elvégezte az Informatikai doktori iskolát. Számos kutatási és fejlesztési feladat megoldásában vett részt többek között az Ericssonnal, a Nokiával, valamint EUs partnerekkel.

A HTE tagja, melyben a Távközlési Szakosztály titkára három éven keresztül. Közéleti, valamint tudományos teljesítményét a HTE ezüst és arany érmekkel, valamint Pollack-Virág díjjal jutalmazta.

 

Németh Vilmos

Ügyvezető igazgató (2002-2008)


 

Dr. Henk Tamás

Ügyvezető igazgató (1998-2002)